Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed

Need for Speed använder samma grafikmotor som Battlefront

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Årets version av Need for Speed är som bekant något av en reboot för serien och heter följdaktligen också bara just "Need for Speed". Det utannonserades förra veckan tillsammans med några bilder och en liten trailer. Något de inte berättade mer om då, var vilken grafikmotor som driver spelet.

Att det skulle vara Frostbite-relaterat (svenska Dice grafikteknologi) räknade vi med, men nu vet vi exakt hur det ligger till tack vare ett Twitter-inlägg av Frostbite Technical Director Johan Andersson. Han bekräftar att det är samma version av Frostbite som används till det kommande Star Wars: Battlefront, vilket släpps ungefär samtidigt.

Därmed kan vi alltså skruva upp grafikförhoppningarna några snäpp, och vi räknar med att få se det på allvar under årets E3 om bara några ynka veckor.

HQ
Need for Speed

Relaterade texter

Need for SpeedScore

Need for Speed

RECENSION. Skrivet av Kristian Kask

Kristian har begett sig till Ventura Bay och fått känna på törsten efter fart i svenskutvecklade Need for Speed...

7
Nytt Need for Speed nästa år?

Nytt Need for Speed nästa år?

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Ghost Games lanserade förra året Need for Speed, som vi gillade starkt. Utvecklarna själva är väldigt glada över all feedback man fått. Samtidigt som de (genom...

5
Need for Speed på väg till PC

Need for Speed på väg till PC

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Den göteborgsbaserade spelstudion Ghost Games har meddelat att deras re-boot av EAs kultförklarade Need for Speed kommer att släppas till PC. Premiären sker den 17 mars...



Loading next content