Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Elaka fiender i World of Warcraft

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Äventyren i World of Warcraft-betan fortsätter. Här får ni se lite bilder på de stora och elaka bossfiender som dyker upp senare i spelet. Det börjar bli lite varning för spoilers mellan rang 40 och 50 här om ni vill få hitta och se allt själva.

Den senaste tiden har jag besökt flera av de stora instance-områdena. Gnomeregan och Uldaman bjöd på varsin trevlig boss, och i det senare större jag också på tre gamla bekantskaper. Tips: de tre dvärgarna på bilden heter Baleog, Erik och Olaf...

Tillsammans med mitt gille tog jag mig sedan an den ondskefulla Myzrael, ännu en jätte som dessutom hade med sig ett helt gäng elementarer. Men med hjälp av Corolath, Kyrian, Devastor och Naughty var det inga större problem. Och så blev det gruppfoto!

På väg från Badlands råkade jag hitta en väg upp genom bergen, där kartan egentligen ska ta slut. På så vis kunde jag falla ner (med allvarlig risk för liv och lem) i Burning Steppes, ett otäckt ställe fyllt av drakar och annat sånt. Eftersom stackars Silver är alldeles för svag för att ha en chans där red jag helt enkelt söderut mot säkra Redridge Mountains så fort som möjligt. En sväng förbi den ombyggda dammen hann det också bli.

Min dubbelagent Stefanov har också testat den nya zeppelinaren som går mellan de odödas huvudstad Undercity i Lordaeron och orcherna hemort Orgrimmar. En ganska händelselös resa, men samtidigt skonsamt kort.

World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft
World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft
World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content