Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Gears of War 3-förseningen

"Ett rent affärsmässigt beslut"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi kunde berätta i fredags blev Gears of War 3 försenat till fjärde kvartalet nästa år, utan någon närmare hänvisning om varför man gör så. Nu säger dock Epic att beslutet var rent affärsmässigt och att det inte alls är några problem med utvecklingen som lett fram till det.

Även utgivaren Microsoft stämmer in och bekräftar det Epic säger och förklarar att man flyttat Gears of War 3 till hösten för att låta det bli huvudnumret under nästa års julhandel. Något som leder till frågan vad Microsoft hade planerat att ha som huvudnummer i höst tidigare, men som nu alltså ersatts av Gears of War 3.

Samtidigt säger Epic-chefen Mark Rein via sitt Twitter-konto att det finns spännande grejer att vänta inom kort gällande Gears of War 3: "there will be some nice silver linings inside this little cloud...some to be revealed next week"

Gears of War 3Gears of War 3Gears of War 3

Relaterade texter

Gears of War 3 - Raam's ShadowScore

Gears of War 3 - Raam's Shadow

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

I denna nedladdningsbara Gears of War 3-kampanj har Mathias Holmberg haft det tvivelaktiga nöjet att få återbekanta sig med en av spelvärldens mest ökända slutbossar...

Gears of War 3Score

Gears of War 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Marcus Fenix drar återigen på sig bandana och Lancer för att rädda världen, hitta sin farsa och spränga såväl Lambent som Locust



Loading next content