Svenska
Gamereactor
nyheter
Deathspank

Deathspank till PC och Mac

Smiskfesten sprider sig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det lönar sig att göra sin röst hörd på internet visar det sig, då Hothead Games har lyssnat till sina fans och beslutat att släppa det första Deathspank-spelet till PC och Mac, detta via Valves tjänst Steam. 26:e Oktober är det datordebut för den okonventionelle actionhjälten då Deathspank lanseras till priset av 15 dollar, vilket bör resultera i 15 Euro för oss som vanligt.

Det kommer även att finnas ett dubbelpaket som även kommer att innehålla Kleis actionfest Shank, detta paket kommer fyndigt nog att kallas Shank and Spank och gå loss på 25 dollar. Som vanligt får man tio procent rabatt om man förhandsbokar, oavsett om man bokar dubbelpaketet eller bara ett av spelen.

Mac-användare får dock vänta ett tag till då det i dagsläget inte finns något officiellt datum för släppet, men det är på gång med andra ord. Anledningen till att Hothead Games släpper Deathspank till fler plattformar, är att de har hört fansen vädjande och att de helt enkelt inte kan låta bli att uppfylla alla dessa fans önskan om att få spela Deathspank på dator. Förhoppningsvis kommer även Deathspank: Thongs of Virtue att släppas till dator, men det är inget sagt om i dagsläget.

Deathspank

Relaterade texter

DeathspankScore

Deathspank

RECENSION. Skrivet av Sophie Warnie de Humelghem

Skrattar du åt antihjältar, vita lögner och klumpiga repliker? Gillar du rollspel? Då är Deathspank ett spel för dig...



Loading next content