Svenska
Gamereactor
nyheter
Fable III

Spela Fable III på hemmaplan

Vinner rojalister eller rebeller?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lionhead Studios har tillsammans med Grapple Mobile släppt den kanske coolaste viral marketing-idén sedan Ilovebees. I mobilspelet Kingmaker ska du gå ihop med antingen rebeller eller rojalister och erövra Europa tillsammans med dina gelikar.

Kingmaker är ett virtuellt mobilspel där du kan geotagga platser med "flaggor" som tillhör ditt lag, antingen rebellerna eller rojalisterna. Tanken är att du tar över landområden för att vinna fördelar mot dina motståndare. Du kan dessutom, med hjälp av din telefons GPS, hitta skatter på olika platser i närområdena.

Allt spelet går ut på är att få dig samla ihop pengar till din Fable III-figur. Det finns veckovisa belöningar att kamma hem, och dessutom får den vinnande sidan ett extra tillskott till kassan när spelet stängs, vilket är den 1 januari 2011. Kingmaker fungerar än så länge bara med Symbian- och Android-lurar, men Iphone och Windows-mobbar kommer också att kunna vara med om allt det roliga mycket snart.

Jag har redan försökt tagga mitt rike (tydligen kallas Jämtland och Västernorrland för Hockeyland) och jaga skatter, hoppa på tåget du också. För fullständig information, klicka här.

Fable IIIFable IIIFable III

Relaterade texter

Fable IIIScore

Fable III

RECENSION. Skrivet av Sophie Warnie de Humelghem

Kungen är en skit och Albion är i uppror! Axla manteln för att norpa kronan i Lionheads tredje del av rollspels-eposet...



Loading next content