Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Veckans Xbox Live Arcade-spel

Plattformar och äventyrsspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är trippelt upp på Xbox Live Arcade denna vecka med två väldigt lovande titlar. Först ut är Super Meat Boy (bild 1-3), ett helgrymt plattformsspel som fått extremt höga betyg av våra kollegor runt om i världen (svensk recension är på gång).

Spel nummer två är Dream Chronicles (bilde 4-6), ett klassiskt äventyrsspel i mysiga fantasy-miljöer där man ska hjälpa Faye att rädda sin make, samt även häva sömnförtrollningen över staden Hope.

Till sist är det Double Fines charmanta Costume Quest (bild 7-9) som nu släppts för nedladdning där geniet Tim Schafer bjuder upp till en spelupplevelse olik alla andra i en härlig hybrid av äventyr och rollspel.

Både Super Meat Boy och Dream Chronicles kostar 800 Microsoft-poäng (runt 90 kronor) medan Costume Quest kostar 1200 (runt 130 kronor).

Super Meat BoySuper Meat BoySuper Meat BoySuper Meat Boy
Super Meat BoySuper Meat BoySuper Meat BoySuper Meat Boy

Relaterade texter

Super Meat BoyScore

Super Meat Boy

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

En ruggigt utmanande plattformspärla där en köttpojke har huvudrollen har gjort Elfving lyrisk. Läs hans recension av hur glad man kan bli av att dö på sågblad, om och om igen...

0
Super Meat Boy släpps till Wii U i maj

Super Meat Boy släpps till Wii U i maj

NYHET. Skrivet av André Wigert

Väldigt snart är det färdigväntat för er som längtat efter att spränga världens bästa superköttbit till strimlor genom utmanande plattformsbanor. Team Meat har talat ut,...



Loading next content