Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Operation Raccoon City

Resident Evil blir västerländskt?

Kanadensisk Socom-studio utvecklar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att Capcom låter västerländska studios sköta utvecklingen av deras spelserier är inget nytt (några exempel är Bionic Commando, Dead Rising 2 och DMC Devil May Cry), men nu verkar det som att man just släppt iväg sin allra största serie rapporterar Kotaku.

De har nämligen kommit över dokument som visar att kanadensiska Slant Six Games (Socom: Fireteam Bravo 3, Socom: Confrontation) just nu jobbar på en lagbaserad del i serien som tycks vara fokuserad på multiplayer. Resident Evil: Raccoon City är arbetsnamnet.

Capcom vill såklart varken bekräfta eller förneka, men Kotaku har tittat lite på Slant Six historia under året och tittat på de anställa och hittat flera intressanta saker.

Bland annat skriver Slant Six på sin hemsida att de just nu jobbar med "an amazing new project" som inte är utannonserat och att det ska ges ut med en "new publishing partner on a world class franchise". Dessutom skriver flera Slant Six-anställda på sina LinkedIn-profiler att de jobbar på ett outannonserat "multiplayer action game" till Playstation 3 och Xbox 360.

Alltsammans saker som passar in på Kotakus uppgifter. Och som kronan på verket annonserade Slant Six i våras efter en japansk översättare. Vilket ännu mer tyder på japanska affärer.

Resident Evil: Operation Raccoon City

Relaterade texter



Loading next content