Svenska
Gamereactor
nyheter
Lead and Gold: Gangs of the Wild West

Lead and Gold gratis hela helgen

Det gäller även Shattered Horizon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det svenskutvecklade multiplayerspelet Lead and Gold: Gangs of the Wild West finns just nu att ladda ner gratis på Steam. Gratisversionen fungerar fram till och med klockan tio på söndag kväll. Det finns med andra ord inga ursäkter för att spendera mycket tid utomhus denna helg för de som inte redan äger en version av det eminenta actionspelet i westernmiljö.

För den som tycker om spelet så pass mycket att ett inköp lockar är det läge att slå till senast klockan sju måndag kväll. Fram till dess kan man nämligen köpa spelet till halva priset, vilket innebär cirka sjuttio kronor - ett rejält fynd.

För den som är sugen på pangpang men inte nödvändigtvis i cowboymiljö ges exakt samma deal för rymdskjutaren Shattered Horizon, där halva priset dock innebär cirka nittio kronor.

Lead and Gold: Gangs of the Wild WestLead and Gold: Gangs of the Wild WestLead and Gold: Gangs of the Wild WestLead and Gold: Gangs of the Wild West

Relaterade texter

GRTV: Vi kollar in Lead and Gold

GRTV: Vi kollar in Lead and Gold

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vårat GRTV-team har varit över till svenska utvecklaren Fatshark i deras tjusiga lokaler i närheten av Globen för att få en pratstund om kommande Lead and Gold: Gangs of the Wild West...



Loading next content