Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout-fan har skapat en egen Pip-Boy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har tidigare rapporterat om att Fallout 4: Pip-Boy Edition kommer att innehålla en replika av den handledsburna Pip-Boy-enheten i spelet. Att specialutgåvan och den medföljande plastgrunkan är eftertraktade står klart, då den redan är slutsåld på de flesta håll. Någon som mest troligt blev utan sin förbokning av Pip-Edition är Reddit-användaren TheMCV som istället bestämde sig för att bygga en helt egen Pip-Boy istället för att gräma sig.

Resultatet ser du nedan. Med en 3D-printare i närheten, minidatorn Raspberry Pi och en stor dos kunskap och passion för att snickra ihop charmiga, fungerande teknikprylar kan du sprida ditt namn på löpsedlarna. I denna video demonstrerar skaparen hur Pip-Boy 3000 faktiskt ska hanteras. Vi måste erkänna att den har sin charm.

Fallout 4Fallout 4
Till vänster: Pip-Boy i den faktiska specialutgåvan av spelet. Till höger: Ett fanatiskt fans ambitiösa försök att efterlikna den.

Relaterade texter

Fallout 4: AutomatronScore

Fallout 4: Automatron

RECENSION. Skrivet av Cecilia Fjällström

Den första expansionen uppmärksammar ödemarkens dödliga plåtburkar och tar dig med på en kort men intressant resa, in i maskinistens lya...



Loading next content