Svenska
Gamereactor
nyheter
Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series

Spana in den första trailern för Minecraft: Story Mode

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I slutet av förra året utannonserade Telltale Games och Mojang något överraskande ett episodbaserat äventyr som utspelar sig i Minecraft-universumet. Spelet heter Minecraft: Story Mode och kommer att släppas i fem delar till PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, Android och Ios. Det första avsnittet ska enligt utvecklarna släppas "väldigt snart".

Under helgen var det dags för den årliga Minecon-mässan och då fick vi ta del av den första trailern från spelet. I klippet får vi reda på att vi kommer kontrollera äventyraren Jesse som söker efter The Order of the Stone. Det är en grupp äventyrare som har gjort sig kända för att ha besegrat något som kallas för Ender Dragon.

Som vanligt kommer Telltale Games bjuda på ett gäng välkända skådespelare som kommer låna ut sina röster till olika karaktärer. Huvudpersonen Jesse spelas av Patton Oswalt (2 1/2 män, The Secret Life of Walter Mitty) och dessutom kommer The Last of Us-stjärnan Ashley Johnson medverka i en av rollerna. Övriga skådespelare vi får höra är bland annat Billy West, Brian Posehn, Corey Feldman, Dave Fennoy, Paul Reubens och Scott Porter.

Den första trailern för Minecraft: Story Mode kan du spana in här nedan.

HQ

Relaterade texter



Loading next content