Svenska
Gamereactor
nyheter
Shenmue III

Shenmue 3 går mot Kickstarter-succé

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om Kickstarter-kampanjen för Shenmue 3 har gått betydligt långsammare de senaste dagarna, så har spelet lyckas samla ihop nästan 4,5 miljoner dollar med nio dagar kvar på kampanjen. Trots att Yu Suzukis hett efterlängtade uppföljare har drabbats av ett litet bakslag, så lägger sig spelet på en stadig placering bland de tio mest framgångsrika projekten någonsin på Kickstarter - alla kategorier.

Om vi enbart tittar på kategorin TV-spel ligger Shenmue 3 på en andra plats. Endast det nyligen avslutade projektet Bloodstained: Ritual of the Night ligger före med sina 5,5 miljoner dollar. Shenmue 3 har därför alla förutsättningar att bli det mest framgångsrika TV-spelprojektet någonsin. Svaret får vi om nio dagar.

Dessutom har nya belöningar lagts till för alla som är med och bidrar med en liten slant. Väljer du att sponsra med minst 80 dollar kommer du också få ett fysiskt telefonkort hemskickat till dig som du på något sätt ska kunna använda i spelet. Känner du dig redo att öppna upp din plånbok rejält för att punga ut 800 dollar får du även ditt namn inristat med kinesiska tecken i ett av spelets tempel som är beläget i Choubu.

Vill du vara med och finansiera Ryo Hazukis återkomst så gör du det på denna länk.

Shenmue III

Relaterade texter

Shenmue IIIScore

Shenmue III

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Efter arton långa år är Shenmue tillbaka, och det känns som om ingen tid har förflutit...

2
Nu är Shenmue 3 gratis att ladda hem till PC

Nu är Shenmue 3 gratis att ladda hem till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Precis som förra året är Epic Games extra snälla i sin butik under årets sista dagar, vilket i praktiken betyder att du även 2021 får ett gratis PC-spel varje dag. Och...

1
Shenmue III kommer till Steam inom kort

Shenmue III kommer till Steam inom kort

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Shenmue III lyckades samla in $6 333 295 i en väldigt lyckad Kickstarter-kampanj år 2015. Men men när Shenmue III till slut lanserade var det många som blev besvikna över...



Loading next content