Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Age II

Dragon Age blir "TV-serie"

Felicia Day innehar huvudrollen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Biowares rollspelsepos Dragon Age kommer göras om till en serie. Då menar jag inte serietidning utan en TV-serie, med den lilla detaljen att den inte kommer gå på TV utan istället sändas online. Titeln är Dragon Age: Redemption och kommer bestå av sex avsnitt regisserade av Peter Winther som tidigare har varit med och producerat filmer som Independence Day, Godzilla, Stargate och The Patriot.

Felicia Day från kultserien The Guild kommer inneha huvudrollen som alvlönnmörderskan Tallis. Tallis ska fånga in en lömsk trollkarl och kommer samla på sig ett sällskap på vägen mot sin fiende. Felicia Day har även varit med och skrivit manus till serien och lovar att produktionen ska överträffa vad vi har tidigare sett vad gäller en serie på internet. Filmandet är redan avklarat och premiär sker senare i år på en website nära dig.

Dragon Age II

Relaterade texter

Dragon Age IIScore

Dragon Age II

RECENSION. Skrivet av Viktor Eriksson

Biowares mörka fantasyvärld har äntligen återvänt. Med svärdet på ryggen immigrerade Viktor till The Free Marches för att leva det stora äventyret, slåss mot onda makter och skriva sin recension



Loading next content