Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Hot Pursuit

Mer Need for Speed-material

Mer bilar, tävlingar, spelsätt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Need For Speed: Hot Pursuit kommer att få lite nytt innehåll framöver och inte mindre än tre paket med nedladdningsbart material kommer att släppas över den närmsta tiden. Det första paketer går under namnet Armed and Dangerous och här får vi två helt nya spellägen online. Most Wanted är en variant där flera spelare agerar poliser och de andra agerar racers. Endast en av racer-förarna ska elimineras av poliserna och de andra racer-förarna ska skydda det stackars offerlammet. I Arms Race är det fria vapen för alla helt enkelt, gå bärsärk mot allt och alla, hela tiden. Nu på onsdag smäller det.

Veckan efter, den 1:a Mars är det dags för Lamborghini Untamed som introducerar tre nya Lamobrghini-bilar, nämligen Diablo SV, Countach och den nya koncept-kärran och ärkevärstingen Sesto Elemento, en bil som inte ens väger ett ton. Veckan efter det är det dags för en liten Porsche-orgie i paketet Porsche Unleashed. Där får vi stifta bekantskap med den legendariska Porsche 911 Turbo från 1982, Porsche 959 och 911 Speedster. I båda dessa paket ingår det tio nya tävlingar och fyra nya troféer eller achievements.

Dessa tre paket kommer att gå loss på 560 Microsoft-poäng vardera eller drygt 50 kronor på Playstation 3. Några bilder har vi inte fått, men nedan finner ni en trailer där ni ser lite av godsakerna.

HQ
Need for Speed: Hot Pursuit

Relaterade texter

Need for Speed: Hot PursuitScore

Need for Speed: Hot Pursuit

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Need for Speed-serien får sig en behandling av gänget som gjorde Burnout och resultatet är en blandning som inte känns som något av tidigare berörda spel, funkar det verkligen?



Loading next content