Svenska
Gamereactor
nyheter
Guild Wars 2

Guild Wars 2 och Norn-rasen

Video, info och nya bilder här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

ArenaNet har i veckan presenterat en ny ras i sitt kommande Guild Wars 2, kallad Norn. Norn är en modig ras formbytande barbarer som rutinerade Guild Wars-spelare säkert redan känner till från expansionen Eye of the North till det första spelet.

Guild Wars 2

Vid den första anblicken liknar de kanske bara stora människor, men skenet bedrar. Nornorna kan ändra form till en kraftfull best som är hälften djur, men skiljer sig också genom att ha en unik syn på världen. De föds med stor äventyrslusta och anser ära och bragder stå över allt annat.

"Nornorna är den mest utåtriktade rasen i Guild Wars 2 - de ser varje dag som en utmaning och som en möjlighet till stordåd. Om du vill fördjupa dig i berättelser om personlig heder och möjlighet till just stordåd, då är nornorna för dig.", säger lore designer Jeff Grub från ArenaNet.

Guild Wars 2Guild Wars 2

"En Norn blir berömd eller dör medan de försöker bli det", fortsätter Bobby Stein, chefsförfattare till Guild Wars 2. "Vi har byggt många storyelement och dynamiska händelser för att verkligen stötta den känslan, så istället för att slåss mot plundrande banditer eller inkräktare kentaurer, tar vi dem ut i öknen för att möta alla sorters vilda djur och fientliga hot. Du kommer att få utforska grottor och klättra i berg på jakt efter äventyr och skatter. Och när du är mätt på det kan du sedan koppla av med byskvaller, ta en liten barfight eller lyssna på den lokala skalden.

Guild Wars 2

Nornorna dyrkar vildmarkens andar <i>the Spirits of the Wild </ i>. Det är denna andlighet som ger dem deras förmågor. De är jägare, men respekterar sitt byte. En Norn kan åkalla andarna och ta form efter en björn, korp, snöleopard eller varg. De kan också använda sin känsla för naturen på andra sätt - till exempel kan en Norn åkalla Wurm-anden för att få en tillfällig husdjursdrake.

Nornorna är den sista av de fem raserna i Guild Wars 2 Du kan se bilder och trailers av dem "in action" här.

HQ

Relaterade texter

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Redaktionens fanatiska onlinerollspelare Oskar Nyström har testat grundligt och vet nu precis vad Tyria har att bjuda på

0
Rapport: Guild Wars 3 har fått grönt ljus

Rapport: Guild Wars 3 har fått grönt ljus

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Guild Wars 2 släpptes redan 2012, och även om detta onlinerollspel fått mycket innehåll sedan dess, har fansen undrat när eller till och med om Guild Wars 3 någonsin...



Loading next content