Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Nytt om Gears of War 3-betan

Här finns allt du behöver veta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft har under deras pressevent idag kommit med fler detaljer kring den kommande Gears of War 3-betan. Den kommer att dra igång i mitten av april, och kommer att ge dig chansen att pröva på tre spellägen på fyra nya multiplayerbanor. Två av banorna är redan bestämda av Epic, men de två sista går att rösta fram via spelseriens officiella Facebook-sida. Röstningen varar fram till den sista februari.

De fyra banorna man kan rösta på är Overpass, Old Town, Mercy och Trenches, och bilder på dessa finner du längre ner. De banor som redan är klara är Checkout (ett övergivet köpcentrum) och Trashball (ett stadium).

Betan kommer även att erbjuda två bonusföremål att låsa upp i fullversionen av Gears of War 3 som släpps senare i år. Den första bonusen är en ny skin till Coles karaktärsmodell, där han är klädd i sin trashballdräkt. Det krävs dock att man spelar 70 matcher i betan för att få tillgång till den, och sedan spela med den i ytterligare 13 matcher för att låsa upp den i det fullständiga spelet.

Någonting liknande krävs för att låsa upp den gyllene Lancern. Först och främst ska 90 matcher spelas i betan, och sedan ska spelaren besegra 100 fiender med den för att kunna använda den i höst.

Om du vill ha en väg in i Gears of War 3-betan så ska du checka in Epics senaste actionrökare Bulletstorm. Med Xbox 360-versionen av spelet ingår nämligen en inbjudan.

Gears of War 3
Vilka två banor känns mest lockande att pröva på i betan?
Gears of War 3Gears of War 3Gears of War 3

Relaterade texter

Gears of War 3 - Raam's ShadowScore

Gears of War 3 - Raam's Shadow

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

I denna nedladdningsbara Gears of War 3-kampanj har Mathias Holmberg haft det tvivelaktiga nöjet att få återbekanta sig med en av spelvärldens mest ökända slutbossar...

Gears of War 3Score

Gears of War 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Marcus Fenix drar återigen på sig bandana och Lancer för att rädda världen, hitta sin farsa och spränga såväl Lambent som Locust



Loading next content