Svenska
Gamereactor
nyheter
Angry Birds 2

Tio miljoner nedladdade Angry Birds 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bara häromdagen berättade vi att uppföljaren till det omåttligt populära (och lika beroendeframkallande) Angry Birds passerat fem miljoner nedladdningar. Men det är gammal skåpmat nu, för häromdagen fick vi ytterligare skryt från Rovio.

På deras Twitter var de inte sena med att skryta om att Angry Birds 2 nu passerat makalösa tio miljoner nedladdningar, vilket i alla fall om du frågar oss på redaktionen, blåser bort alla tvivel om att konceptet dött ut.

En annan sak som talar för att Angry Birds är här för att stanna är den kommande filmen. Japp du hörde rätt, en film baserad på de ilskna fjäderfäna är på väg. VG247 rapporterar om skådespelaren Josh Gads inställning till projektet:

"When I was approached about it I actually said no,"

Men efter att ha sett en 30 minuter säljpitch hade han uppenbarligen ändrat uppfattning:

"It's really irreverent, and like that LEGO Movie sensibility it's subversive and funny and unexpectedly smart and really beautiful. Actually gorgeous. The little I've seen of it has really impressed me."

Angry Birds 2

Relaterade texter

Rovio säger upp 260 personer

Rovio säger upp 260 personer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Trots den nästan ofattbara succén för Angry Birds 2 (knappt 50 miljoner nedladdningar på en månad), låter Rovio ny meddela att upp till 260 personer kommer behöva sägas...

6
Tio miljoner nedladdade Angry Birds 2

Tio miljoner nedladdade Angry Birds 2

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Bara häromdagen berättade vi att uppföljaren till det omåttligt populära (och lika beroendeframkallande) Angry Birds passerat fem miljoner nedladdningar. Men det är...



Loading next content