Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Nya Grand Theft Auto V-rykten

Rollistan och arbetsnamnet har läckt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det blir allt svårare att hålla hemligheter i spelvärlden, till och med för Rockstar. Nu har Twitter-användaren Supererogatory lyckats lista ut att arbetsnamnet för Grand Theft Auto V tycks vara Rush. Något som nästan bekräftades av Twitter-kontot RealThunderWolf som är en skådespelare, vilken bekräftade att Rush mycket riktigt är ett Rockstar-projekt.

Så vad vet vi om Rush då? Faktiskt en hel del. Bland annat har agenturen The Agency en rollista där man söker folk till ett spel som uppenbarligen ska utspelas någonstans i Los Angeles-trakten. En slutsats vi kan dra av att det nämns platser som Beverly Hills och Kalifornien som stat, plus att flera i rollistan tycks vara skådespelare.

Något som i sin tur isåfall bekräftar ryktet att nästa Grand Theft Auto ska utspelas i Hollywood, eller förmodligen snarare Vinewood som stället hette i Grand Theft Auto: San Andreas.

Dessutom måste man säga att ett persongaller som innehåller en inavlad hillbilly vid namn Clyde, FBI-agenter, en 47-årig drog-evangelist kallad Eddie, en halvgangster till bilförsäljare kallad Harut Vartanyan samt walesiska yoga-läraren Brother Adam definitivt känns som något hämtat ur Grand Theft Auto V.

Grand Theft Auto V
Vinewood som det såg ut i Grand Theft Auto: San Andreas.

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content