Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Operation Raccoon City

Nytt Resident Evil utannonserat

Operation Raccoon City kommer 2012

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Capcom lät just utannonsera Resident Evil: Operation Raccoon City, vilket Gamereactor rapporterat om som obekräftat rykte tidigare. Som väntat är det Six Slant Games som utvecklar och det kommer kronologiskt utspelas någonstans runt Resident Evil 2 och 3.

Det handlar om Umbrella som bestämmer sig för att utplåna alla spår av vad de ställt till med i staden Raccoon City, något amerikanska staten får nys om och därför istället satsar på att säkra spår. Det leder till fläskiga co-op-strider för upp till fyra personer i en stad fylld med zombies. Trevligt värre för oss spelare, alltså.

Som Umbrella-soldat finns bland annat Leon S. Kennedy på din lista över folk som måste elimineras, och det kommer såklart bli lite annorlunda mot för vad vi är vana vid att kämpa för Umbrellas fana för en gångs skull.

Premiären är 2012 till PC, Playstation 3 och Xbox 360. Gamereactor har för övrigt varit på besök hos Six Slant Games och provspelat detta redan för flera veckor sedan, och allt om våra intryck läser du i kommande Gamereactor #84.

Resident Evil: Operation Raccoon City

Relaterade texter



Loading next content