Svenska
Gamereactor
nyheter
Islands of Wakfu

Veckans Xbox Live Arcade

Tre titlar för äkta hardcore-fans

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är mitt uppe i deadline-stressen inför Gamereactor #84 just nu och i villervallan föll veckans Xbox Live Arcade-spel bort igår. Det råder vi dock bot på idag istället, för den här veckan har tre riktiga hardcore-spel släppts för nedladdning.

Först ut är Islands of Wakfu (bild 1-3), ett actionrollspel med massor av speldjup, saker att utforska och härlig design. Det kan med fördel även spelas tillsammans med en kompis, och blir ditt för 800 Microsoft-poäng (runt 90 kronor).

Spel nummer två har egentligen inte ens en västerländsk titel, nämligen Strania: The Stella Machina (bild 4-6). Bilden på Xbox Live Arcade är på japanska, beskrivningen på Xbox Live Marketplace är på japanska och... spelet är väldigt japanskt. Det är hur som helst ett shoot'em up med läcker grafik och medryckande musik som också kostar 800 Microsoft-poäng.

Rush'n Attack Ex-Patriot (bild 7-9) är spel nummer tre i ordningen. En uppdaterad version av Konamis gamla arkadklassiker med barska karlar till militärer och massor av action. Även det kostar 800 Microsoft-poäng.

Islands of WakfuIslands of WakfuIslands of Wakfu
Islands of WakfuIslands of WakfuIslands of Wakfu
Islands of WakfuIslands of WakfuIslands of Wakfu

Relaterade texter

1
Islands of WakfuScore

Islands of Wakfu

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Chrille har teleporterat, flugit och kickboxat sig fram genom en värld märkligare än ett formulär från Försäkringskassan



Loading next content