Svenska
Gamereactor
nyheter
Guild Wars 2

Guild Wars 2-trailer och nyheter

Läs om den vilda Commando-klassen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

ArenaNet har gått ut med mer information om Guild Wars 2 och berättat om den blytunga Commando-klassen, vilken inspirerats av Arnold Schwarzenegger-filmen med samma namn. Precis som i filmen är man beväpnad med rejäla krutpåkar, hagelbrakare, raketgevär och inte minst granater av olika slag.

Guild Wars 2

Det kommer dessutom att finnas fler fordon tillgängliga för Commando-klassen, säger ArenaNet. Man kommer bland annat att kunna hoppa in i tanks för att massakrera eller smyga sig på fienden obemärkt i ubåt. Varje fordon kommer ha sina egna styrkor och svagheter, inte minst motorcykeln och jeepen.

Guild Wars 2

Till folk som inet tyckeer att det här riktigt passar in i Guild Wars-världen, säger ArenaNet att tvåan utspelas 250 år efter ettan där det ju fanns mer primitiva kanoner. Viss utveckling har givetvis skett. Commando-klassen kommer heller inte vara bättre än de andra, trots att de kan sänka en fiende på andra sidan banan med ett skott från en prickskytt, utan det ska vara balanserat.

Guild Wars 2

Spontant applåderar vi ArenaNets överraskning eftersom det dels kommer att locka till sig spelare som normalt inte bryr sig om Guild Wars 2. Den ger även en betydligt större variation till äventyret istället för att bara köra på med sedvanliga fantasy-floskler.

Guild Wars 2
HQ
Guild Wars 2Guild Wars 2Guild Wars 2Guild Wars 2

Relaterade texter

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Redaktionens fanatiska onlinerollspelare Oskar Nyström har testat grundligt och vet nu precis vad Tyria har att bjuda på

0
Rapport: Guild Wars 3 har fått grönt ljus

Rapport: Guild Wars 3 har fått grönt ljus

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Guild Wars 2 släpptes redan 2012, och även om detta onlinerollspel fått mycket innehåll sedan dess, har fansen undrat när eller till och med om Guild Wars 3 någonsin...



Loading next content