Svenska
Gamereactor
nyheter

Logitech utannonserar nya 7.1-gaminglurar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mycket mer fokus är lagt på ljudet i nästa generation gaming-headsets från Logitech. Med nya G-serien vill de minska gapet mot vanliga stereohörlurar och tvätta bort stämpeln att gaming-lurar inte har tillräckligt bra ljud.

Artemis Spectrum heter de och kommer i två olika modeller. G633 är trådbunden och G933 är trådlös. Fullproppade med finesser och ett helt nytt högtalarelement kallat Pro-G som bland annat består av ett hybridmaterial. Bägge lurarna har 7.1-ljud med stöd för Dolby 7.1 och nya Atmos-konkurrenten DTS X. Hörlurarna ansluts med USB men har också analoga ingångar som gör det möjligt att koppla in dem mot allt från spelkonsoler till mobiltelefoner, TV och gaming-datorer.

Mjukvaran Logitech Gaming Software har massor med funktioner där du kan skapa egna EQ-profiler, justera belysningen och spara inställningarna i hörluren om du till exempel ska till en kompis och spela. Vi var hemma hos Logitech för att kika närmare på processen bakom skapandet av de nya lurarna och kommer att publicera en artikel från vårt besök senare i veckan. Vi kommer naturligtvis även att recensera Artemis.

Logitech utannonserar nya 7.1-gaminglurarLogitech utannonserar nya 7.1-gaminglurarLogitech utannonserar nya 7.1-gaminglurarLogitech utannonserar nya 7.1-gaminglurar


Loading next content