Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront-betan kommer i oktober

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA meddelade tidigare idag väldigt goda nyheter för alla som sitter och försöker hålla kroppsvätskorna i styr inför det kommande Star Wars Battlefront - som du såklart vet utvecklas av våra landsmän på Dice i Stockholm. Man meddelade nämligen att en öppen beta kommer att gå av stapeln i början på oktober till alla plattformar, det vill säga PC, Xbox One och Playstation 4.

Betan i sig kommer bland annat att innehålla spelläget Walker Assault på planeten Hoth som vi fick se på årets E3, vilket inkluderar 40 stycken spelare samt ger alla möjligheten att ta ner lasersvärden från hyllan och spela som både Luke Skywalker och farsgubben Darth Vader. Även det andra spelläget som visades under E3 är inkluderat, vilket i sin tur är ett Survival Mission på planeten Tatooine där du tillsammans med en vän är tänkt att försvara diverse objekt från vågor av blodtörstiga fiendetrupper. Utöver det så kommer även ett tredje spelläge att vara tillgängligt vid namn Drop Zone. Något som Dice kommer att berätta mer om så fort det börjar nalkas regn och rusk, och vi sakta men säkert närmar oss oktober.

Mer information och detaljer gällande betan hittar du här. Star Wars Battlefront släpps sedan den 17 november till PC, Xbox One och PS4.

Star Wars Battlefront

Relaterade texter

6
Star Wars Battlefront - Rogue One: ScarifScore

Star Wars Battlefront - Rogue One: Scarif

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi ger oss i kast med den fjärde och sista omgången DLC till Star Wars Battlefront för att få uppleva Rogue One-kriget i spelform. Jonas Mäki har satt betyg...

6
Star Wars Battlefront: Death StarScore

Star Wars Battlefront: Death Star

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att spränga Dödsstjärnan i Star Wars Battlefront. Jonas Mäki har rattat X-vinge och recenserat...



Loading next content