Svenska
Gamereactor
nyheter
F.E.A.R. 3

Multiplayerbilder på F.E.A.R. 3

Mindre läskigt när man är fler?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Skräck- och actionspelet F.E.A.R. 3 ska släppas i slutet av maj, är det tänkt, och till spelet hör ett flerspelarläge. Nya bilder på och info om detta har idag skickats ut av Warner Bros Interactive.

Här finns fyra spellägen: Fu**ing Run!, Contractions, Soul Survivor och Soul King. I det förstnämnda flyr du från en ond "vägg" och ditt lag måste springa från denna och skjuta fiender på vägen. I det Horde-liknande Contractions måste ditt lag försvara sig mot allt starkare fiendegrupper, medans en ond dimma närmar sig.

I Soul Survivor ska du också överleva attacker, men Alma kommer att göra en av dina lagmedlemmar till en våldsam förrädare. Spelar du som denna ska du under tidsbegräsning föra över lagkamraterna till andra sidan. Slutligen har vi Soul King där alla spelar som spökena Spectres. Målet här är att ta över datorstyrda figurer och samla själar för att skrapa ihop poäng.

F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3F.E.A.R. 3

Relaterade texter

F.E.A.R. 3Score

F.E.A.R. 3

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Singleplayer-baserad actionskräck har blivit ultraköttig co-op-fest proppad med monster, familjetrubbel och slow motion

9
Vinn Samlarutgåva av F.E.A.R. 3

Vinn Samlarutgåva av F.E.A.R. 3

NYHET. Skrivet av Redaktionen

Warner har varit trevliga nog att skicka oss en bunt samlarutgåvor av F.E.A.R. 3. Du kan nu vinna en av dem genom att visa upp dina skills i spelkunskap i vår skräcktävling:



Loading next content