Svenska
Gamereactor
nyheter
Rage

Så blir multiplayer i Rage

Ingen vanlig deathmatch här inte

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Id Software har nu berättat för omvärlden om hur multiplayer-lägena i det kommande Rage kommer att se ut. Vi kan vänta oss något annorlunda än vanliga dödsmatcher och capture the flag, i vad man kallar för Combat Rally och Legends of the Wasteland.

I Combat Rally slåss sex spelare mot varandra bakom ratten på sina fordon, och målet är dels att skjuta ned varandra, dels att ta sig genom olika checkpoints på banan.

I Legends of the Wasteland kan vi vänta oss co-op i (preliminärt) åtta olika uppdrag, baserade på historier du hör i den vanliga kampanjen, ett koncept Id kallar för Legends.

"You know, when the sheriff of Wellsprings talks about the time when he and a couple of the boys walked into town after the Shrouded had taken over," är en av dessa legender, berättar Id Sowtwares Matt Hooper på ett event i Salt Lake City. Dessa blir sedan spelbara för två personer i co-op.

Den 16 september släpps Rage till PC, Playstation 3 och Xbox 360.

Rage

Relaterade texter

RageScore

Rage

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Chrille har laddat hagelbrakaren och skjutit sig igenom Rage... Hur bra är egentligen Quake-skaparnas senaste actionrökare?

Id Software har inte begravt Rage-serien

Id Software har inte begravt Rage-serien

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Trots att Rage blev en kommersiell flopp och att Id Software inte jobbar på någon uppföljare för tillfället - så är inte serien död och begraven. Tvärtom, i en...



Loading next content