Svenska
Gamereactor
nyheter
Uncharted 4: A Thief's End

Naughty Dog anställer The Order: 1886-grafiker för Uncharted 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med tanke på att Naughty Dog utannonserade releasedatumet för den avslutande delen i Nathan Drakes grandiosa äventyrssaga nu i veckan, är det givetvis underförstått att själva utvecklingen börjar lida mot sitt slut. Men med det sagt så tillkommer ju nästintill alltid den hiskeliga tidspressen om att faktiskt bli klar i tid ändå. Det ska och kommer att finputsas in i allra sista stund, och därför har man nu skaffat sig högoktanig förstärkning som ska hjälpa till med spelets grafiska delar.

Environment Artist David Budlong och Lighting Artist Huan Tran är de två nyanställda grafikerna från Ready at Dawn som är menade att odla fram fullkomlig grafisk briljans i Uncharted 4: A Thief's End. Båda två kommer senast från att ha arbetat på The Order: 1886, som trots en kort och mindre greppande story blandat med en riktigt knackig spelmekanik, ändå var ett fruktansvärt vackert spel i slutändan. Och i synnerhet då dessa två herrars jobb i form av spelets planlösning, ljussättning och den allmänt underbara designen som låg bakom den inbjudande atmosfären. Och efter Sonys uttalande tidigare i somras om att man valt att avsluta sin relation med Ready at Dawn, så är det givetvis förståeligt att Naughty Dog passar på att locka till sig dessa två utomordentligt duktiga grafiker till sitt team.

Här kan du kika lite närmare på Budlong och Trans jobb i The Order: 1886, för att sen drömma dig bort till vårens mest efterlängtade matinéäventyr. Den 18 mars släpps Uncharted 4: A Thief's End exklusivt till Playstation 4.

Uncharted 4: A Thief's End

Relaterade texter



Loading next content