Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Detaljer kring Modern Warfare 3

Större story och mer förstörelse

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spelbloggen Kotaku har kommit i kontakt med personer som hävdar att de sett Call of Duty: Modern Warfare 3 i rörelse. Källan säger att spelet som är tänkt att släppas i höst utvecklas av Infinity Ward med hjälp av Sledgehammer Games och Raven Software, vilket stämmer överrens med de detaljer vi tidigare haft.

Modern Warfare 3 kommer att ta vid där Call of Duty: Modern Warfare 2 slutade, och utforska efterverkningarna av Rysslands invasion av USA. Spelet kommer att ha stadsmiljöer och innehålla många militärfordon, även om det inte är sagt om dessa kommer vara körbara.

Den största förändringen sedan föregångaren verkar dock vara spelets skala, som nu är mycket större. Modern Warfare 3 kommer att utspela sig på mycket större områden, med stöd för mycket mer förstörelse än i tidigare delar. Vänta er mer om Call of Duty: Modern Warfare 3 inom kort, antingen denna månad eller under årets E3-mässa i juni.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterade texter

Polisen stormade studion Robotoki

Polisen stormade studion Robotoki

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Minns ni Robert Bowling, mannen som jobbade för Infinity Ward på Modern Warfare-serien och lämnade företaget för att starta egen studio? Hans företag heter Robotoki och...



Loading next content