Svenska
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur V

Allt om Soul Calibur V

Nya själar och svärd nästa år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigiare idag utannonserades äntligen Soul Calibur V, efter månader av spekulationer. Gamereactors chefredaktör Petter Hegevall befinner sig i Dubai för att få veta allt om Namco Bandais femma, men du behöver inte ens lyfta dig ur datorstolen.

Soul Calibur V utspelar sig 17 år efter Siegfrieds slut i del fyra. Vår hjälte har inte längre det kraftfulla Soul Calibur-svärdet i sin ägo. Istället blir detta starten på ett helt nytt kapitel, med en helt ny generation av karaktärer (även om gamla favoriter kommer att dyka upp).

I och med detta har vi fått en ny huvudkaraktär i form av Patroklos, Sophitias son. Alla hans rörelser och drag är inspirerade av sin mors, men Patroklos är kvickare.

Hisaharu Tago från Project Soul har även avslöjat att vi kan vänta oss gästspel från andra populära karaktärer, i sann Soul Calibur-tradition. De har dock ingenting att bekräfta för tillfället. Även karaktärsskaparen från de två tidigare delarna kommer att återvända.

Rent spelmässigt har dock mycket hänt sedan Soul Calibur IV släpptes för tre år sedan. Spelet kommer att vara snabbare, mer elegant och kombinationerna kommer vara lättare att utföra.

Än så länge har endast en liten teaser visats upp, men Namco Bandai har lovat att vi kommer att få mer information under nästa månads E3-mässa i Los Angeles. Soul Calibur V är tänkt att släppas under 2012 till Playstation 3 och Xbox 360.

Soul Calibur V

Relaterade texter

Soul Calibur VScore

Soul Calibur V

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter fyra långa år är Namcos kämpar tillbaka för att med allehanda tillhyggen slåss på historiska arenor. Redaktör Mäki har hårdtestat om det skarpslipade spelsystemet håller måttet...

5
Stor Namco-rea på Xbox Live

Stor Namco-rea på Xbox Live

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Från och med idag fram tills på måndag har Namco en maffig Xbox Live-rea på flera av deras största spel. Här kan man bland annat passa på att fynda udda klassiker som...



Loading next content