Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Omslaget till Modern Warfare 3?

Och vad är Call of Duty: Elite?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ännu en dag, ännu fler rykten om Call of Duty: Modern Warfare 3. Den här gången är det en användare på forumet Electric Hydra som säger sig ha fått tag på logotyper till spel som ännu inte utannonserats. Bland dessa går det att hitta just en logga till Modern Warfare 3, men även en till något som kallas Call of Duty: Elite.

Men det slutar inte där. Spelbloggen Kotaku passar även på att visa upp en bild på spelets omslag som de fått av en källa. Intressant nog är det samma logotyp som dök upp på Electric Hydra.

Att Infinity Ward-logotypen saknas och att "Modern Warfare 3" endast är förkortat lämnar oss dock skeptiska, men vi behöver nog inte vänta särskilt länge innan vi vet hur det ligger till. Call of Duty: Modern Warfare 3 förväntas avslöjas officiellt senare den här månaden, och visas upp ordentligt under E3-mässan i juni.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3Call of Duty: Modern Warfare 3

Relaterade texter

Polisen stormade studion Robotoki

Polisen stormade studion Robotoki

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Minns ni Robert Bowling, mannen som jobbade för Infinity Ward på Modern Warfare-serien och lämnade företaget för att starta egen studio? Hans företag heter Robotoki och...



Loading next content