Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
NYHET

Välkänd röst i The Darkness 2

Nolan North slår till igen


Röstskådespelaren Nolan North är välkänd i spelsammanhang. Han har bland annat gjort rösten till Nathan Drake i Uncharted, prinsen i Prince of Persia och Desmond i Assassin's Creed. Han har även roller i sisådär hundra andra spel.

Nu verkar det som att han även är aktuell som Jackie i kommande The Darkness 2, detta rapporterar CVG. Det var under en preview-session de uppmärksammade Nolans välkända stämma, och passade även på att fråga utvecklarna Digital Extreme om detta. Svaret från utvecklarna angående Nolans medverkan i den färdiga produkten var faktiskt varken ja eller nej. Tydligen är Nolan Norths officiella roll, just nu, enbart att "hjälpa till" med utvecklingen, enligt utvecklarnas project director Sheldon Carter:

"We haven't announced yet who Jackie's going to be," säger Sheldon till CVG. "I'm not saying it isn't Nolan, we just haven't got to that yet."

Så var det med det. En sak är dock säker: Vi skulle absolut inte bli överraskade om det är Norths stämma som ljuder i våra högtalarsystem när The Darkness 2 är här.

The Darkness II
Nolan North - en man med många ansikten.
The Darkness IIThe Darkness IIThe Darkness II
BETA +