Svenska
Gamereactor
nyheter
Guild Wars 2

Ny Guild Wars 2-klass avtäckt

Kolla in trailern med Engineers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi tog ett snack med John Peters, speldesigner på Arenanet, om den nyss utannonserade Engineer-klassen i Guild Wars 2. Detta är vad han berättat:

- Engineer-klassen (eller professioner som de kallas i Guild Wars-världen) omfamnar de teknologiska framsteg som vi sett under de 250 år som gått sedan den första Guild Wars-trilogin.

- Engineer-klassen er den enda klassen som kan använda både gevär och pistoler. Han kan samtidigt bära sköld, dock på ett mer raffinerat sätt än vad det kan låta som. Utöver detta kan han placera ut stationära drones som försvarstorn.

- Att Engineer-klassen är en äventyrare blir tydligt när man tittar på den mellantunga rustningen. Vanliga krigare använder den tyngre varianten, och magiker använder den lättaste.

- Alla klasser i Guild Wars 2 har särskilda egenskaper som gör dem unika, och Engineer är inget undantag. Det bjuds på tio egenskaper, varav fem definieras av de vapen klassen använder. Till exempel kan de rosta fiender med eldkastare, eller använda granater som kan blända, frysa eller förgifta fiender.

- Ingenjörklassen kan också bära så kallade utrustningspack som en ryggsäck, säger Peters. När dessa är aktiverade ersätts fasta förmågor med vad paketet kan erbjuda. Med andra ord du får här en riktigt mångsidig klass.

Spana in trailern nedan för en bättre inblick i Engineer-klassen.

HQ

Relaterade texter

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Redaktionens fanatiska onlinerollspelare Oskar Nyström har testat grundligt och vet nu precis vad Tyria har att bjuda på

0
Rapport: Guild Wars 3 har fått grönt ljus

Rapport: Guild Wars 3 har fått grönt ljus

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Guild Wars 2 släpptes redan 2012, och även om detta onlinerollspel fått mycket innehåll sedan dess, har fansen undrat när eller till och med om Guild Wars 3 någonsin...



Loading next content