Svenska
Gamereactor
nyheter
Uncharted: The Nathan Drake Collection

Affär sålde Uncharted Collection Bundle för 30 dollar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Playstation 4 inklusive Uncharted: The Nathan Drake Collection kostar ungefär 4000 kronor här i Sverige. I USA kostar samma paket ungefär $350. Men tack vare en bugg i systemet sålde det amerikanska lågprisvaruhuset Target paketet för så lite som $30.

I bilden nedan ser du en lycklig konsument som håller upp sitt smått bisarra kvitto. Ytterligare en intressant detalj här är att Twitter-användaren Wario64 upptäckte att buggen var fortfarande kvar i Targets Ios-app nästan ett helt dygn efter att kvittot dök upp på internet.

Hur många som lyckats klicka hem paketet till det här vrakpriset är än så länge okänt men med tanke på att Target är en av de största affärerna i USA så borde siffran vara ganska hög.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Relaterade texter

Uncharted: The Nathan Drake CollectionScore

Uncharted: The Nathan Drake Collection

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Det efterlängtade Uncharted 4: A Thief's End försenades för inte så länge sedan och som plåster på såren får vi istället en remaster av de tre första spelen. Oliver diggar...

Uncharted-musiken släpps på vinyl

Uncharted-musiken släpps på vinyl

NYHET. Skrivet av Aldin Sadikovic

Vinylskivor har fått sig ett uppsving de senaste åren. Nu när CD-försäljningen är döende (eller är död?), har folk börjat leta efter ett unikt och spännande sätt att äga...



Loading next content