Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Ingen Epic Edition på Webhallen

Förhandsbokande kunder kompenseras

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De som sett fram emot att få lägga vantarna på den larvigt feta Epic Edition av kommande Gears of War 3, bör se till att ha bokat på rätt ställe. Nu mejlar nämligen Webhallen sina kunder och säger att de inte kommer få några ex av utgåvan, trots att de enligt egen utsago lovats av Microsoft.

Istället är det en annan kedja som kommer sälja Epic Edition. Den som bokat hos Webhallen riskerar alltså att bli utan. Webhallen har dock tagit saken i egna händer och bestämt sig för att rundligt kompensera besvikna kunder. De kommer därför få guideboken för spelet, Limited Edition-utgåvan av Gears of War 3 samt en 48 centimeter hög Locust Drone-byst.

Såhär skriver Webhallen om sin egen utgåva: "Den stora skillnaden är figuren som medföljer, den som vi skickar med i vår utgåva produceras enbart i 500 exemplar världen över och varje enhet är nummermärkt. Figuren är även dubbelt så stor jämfört med den som ingår i Epic Edition. Istället för en artbook skickar vi med en strategibok och i Epic Edition ingår det även en DLC som vi tyvärr inte kunnat få tag på."

Den som vill köpa bysten löst kommer måsta betala 3495 kronor för den. Vilket kort sagt betyder att Webhallens paket är värt betydligt mer än Microsofts egna. Bara de som redan bokat kommer få chansen att istället välja Webhallens paket, alla andra får betala styckpriserna om de vill ha samma grej.

Gears of War 3
Webhallens egna samlarutgåva.

Relaterade texter

Gears of War 3 - Raam's ShadowScore

Gears of War 3 - Raam's Shadow

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

I denna nedladdningsbara Gears of War 3-kampanj har Mathias Holmberg haft det tvivelaktiga nöjet att få återbekanta sig med en av spelvärldens mest ökända slutbossar...

Gears of War 3Score

Gears of War 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Marcus Fenix drar återigen på sig bandana och Lancer för att rädda världen, hitta sin farsa och spränga såväl Lambent som Locust



Loading next content