Svenska
Gamereactor
nyheter
L.A. Noire

L.A. Noire fick inte plats på skiva

Team Bondi kapade två sektioner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Team Bondi uttalade sig för ett par veckor sedan om att deras succéspel L.A. Noire inte var färdigt trots att de har släppt en handfull nya uppdrag att ladda ned. Nu har Team Bondis grundare Brendan Mcnamara sagt att de var tvungna att exkludera hela två avdelningar för att få plats med L.A. Noire på en enda Blu Ray-skiva.

De två avdelningar inom Los Angeles-polisen som fick klippas bort var dels inbrott och bedrägerier. Team Bondi hade ungefär elva fall som var färdigskrivna och till stor del fanns det även grafiskt innehåll klart. Men när det visade sig att utvecklaren dels inte skulle hinna klart till lansering och dessutom skulle spelet inte få plats på en Blu Ray-skiva valde Team Bondi att kapa bort detta innehåll.

Det är emellertid inte allt som fick stryka på foten, Mcnamara berättar även för det officiella Playstation-magasinet att detta inte var det enda som fick strykas. En tid fanns det även ett system som gjorde att om spelaren gjorde ett dåligt jobb med sina fall, fick man istället fördriva tiden med att jaga småbrottslingar och utföra biljakter för att hamna på god fot med sin chef.

L.A. Noire

Relaterade texter

L.A. Noire: Complete EditionScore

L.A. Noire: Complete Edition

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

PC-versionen må vara sen till kalaset, men den har å andra sidan tagit med sig extra godsaker. Oskar förklarar varför Team Bondi-mästerverket L.A. Noire gör sig allra bäst på PC...



Loading next content