Svenska
Gamereactor
nyheter
Rage

John Carmack pratar Rage 2

Nämner även ny grafikmotor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

John Carmack på Id Software har haft en pratstunden med siten Industry Gamers och där pratar han pratar om att Id har både en ny grafikmotor under utveckling och planer på ett nytt Rage-spel. Detta redan innan Rage, det första spelet som använder sig av Id Tech 5 ens har släppts. Carmack berättar att Id just nu har några veckors finslipning av Rage framför sig och att han är väldigt taggad inför vad de kommer göra i Rage 2.

Den legendariske grafikmotorgurun säger att Id kommer utveckla fler spel med Id Tech 5, den grafikmotor som nu används för Rage och Doom 4, men att han även researchar för fullt inför den nästkommande grafikmotorn. Den med namnet Id Tech 6. Exakt vad vi har att vänta där är ännu osagt. Det verkar dock klart att det blir ett nytt Rage-spel.

Rage

Relaterade texter

RageScore

Rage

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Chrille har laddat hagelbrakaren och skjutit sig igenom Rage... Hur bra är egentligen Quake-skaparnas senaste actionrökare?

Id Software har inte begravt Rage-serien

Id Software har inte begravt Rage-serien

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Trots att Rage blev en kommersiell flopp och att Id Software inte jobbar på någon uppföljare för tillfället - så är inte serien död och begraven. Tvärtom, i en...



Loading next content