Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Bobby Kotick i Hollywood-film

Skådespelar för välgörande ändamål

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Activisions högste chef Bobby Kotick brukar ofta få skäll av världens spel-community för sina kontroversiella uttalanden och beslut. Men trots att Kotick ofta svartmålats, tycks han ha ett betydligt mycket större hjärta än många nog trodde.

Kotick är nämligen med i filmen Moneyball med Brad Pitt. Reuters blev nyfikna på varför han var med och för att höra om det var en filmkarriär han bestämt sig för att sikta på efter spelvärlden.

Svaret visade sig vara så enkelt att Kotick är god vän med Moneyballs regissör Bennet Miller (Capote), och sistnämnda hade bett Kotick vara med. Något Kotick gick med på om Miller lovade att göra en film för Call of Duty Endowment. Det är Koticks välgörenhetsorganisation som hjälper krigsveteraner att leta sig ut i samhället igen efter hård tjänstgöring. Faktum är att Kotick inte ens ville vara med i filmens eftertexter trots att han har repliker, utan alltså gjorde allt för välgörenheten.

Call of Duty: Modern Warfare 3
En hedersknyffel.

Relaterade texter

Polisen stormade studion Robotoki

Polisen stormade studion Robotoki

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Minns ni Robert Bowling, mannen som jobbade för Infinity Ward på Modern Warfare-serien och lämnade företaget för att starta egen studio? Hans företag heter Robotoki och...



Loading next content