Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Gears of War 3 - Season Pass

Möjligt att köpa all DLC i förväg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu är det inte långt kvar till dess att den avslutande delen i Gears of War-trilogin släpps i butik. Vi kan dock räkna med att det kommer att släppas gott om nedladdningsbart material till Gears of War 3 i framtiden, för nu har Epic Games utannonserat ett Season Pass till spelet.

Vid release av Gears of War 3 kommer du för ynka 2400 Microsoft Points kunna köpa detta Season Pass, som ger dig tillgång till spelets fyra första nedladdningsbara paket så snart de släpps. Köps nedladdningarna var och en för sig hamnar man istället på saftiga 3200 Microsoft Points.

Så vad ingår då i dessa nedladdningar? Några konkreta detaljer finns ännu inte, men enligt uppgift kommer de att erbjuda nytt material till både kampanjen och spelets multiplayer-komponent. Det första DLC-paketet till Gears of War 3 ska släppas redan nu i november.

Gears of War 3
Gears of War 3
Köper du Season Pass får du även tillgång till "Liquid Metal Weapon Set".

Relaterade texter

Gears of War 3 - Raam's ShadowScore

Gears of War 3 - Raam's Shadow

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

I denna nedladdningsbara Gears of War 3-kampanj har Mathias Holmberg haft det tvivelaktiga nöjet att få återbekanta sig med en av spelvärldens mest ökända slutbossar...

Gears of War 3Score

Gears of War 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Marcus Fenix drar återigen på sig bandana och Lancer för att rädda världen, hitta sin farsa och spränga såväl Lambent som Locust



Loading next content