Svenska
Gamereactor
nyheter
Crimson Alliance

Veckans Xbox Live Arcade-spel

Flera stekheta spel att fynda billigt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Glöm lillördag, onsdagar har den senaste tiden snarare känts som lilljulafton, och idag är inget undantag. Fyra spel har gjorts tillgängliga för nedladdning till Xbox Live Arcade, varav veckans stjärna är Crimson Alliance (bild 1-3).

Det är utvecklat av Certain Affinity, grundat av Bungie-avhoppare, och ett fläskigt actionäventyr med grymt co-op-stöd, både lokalt och online för upp till fyra spelare. Känner du dig inte helt såld så läs vår dagsfärska recension som förklarar varför du inte bör missa detta kalas.

Spel nummer två idag är efterlängtade Bloodrayne: Betrayal (bild 4-6). Ett coolt actionspel med vampyrpinuppan Rayne i huvudrollen. Ett hårdkokt kalas med massor av blod och tempo som blir ditt för 1200 Microsoft-poäng (drygt 130 kronor).

Det tredje spelet för dagen är Skydrift (bild 7-9). Ett flygspel i samma anda som Snoopy Flying Ace Crimson Skies: High Road to Revenge som förutom en lång kampanj att spela igenom även erbjuder multiplayer för upp till åtta personer. Även detta kostar 1200 Microsoft-poäng.

Till sist kommer även ett finburligt Kinect-spel från Konami som heter Leedmees (bild 10-12) där man ska assistera små varelser genom att själv fungera som broar. Ett klurigt och annorlunda spel som är som abslut roligast på två spelare där man med två kroppar ska konstruera vägar. Leedmees kostar 800 Microsoft-poäng (runt 90 kronor)

Crimson AllianceCrimson AllianceCrimson AllianceCrimson Alliance
Crimson AllianceCrimson AllianceCrimson AllianceCrimson Alliance
Crimson AllianceCrimson AllianceCrimson AllianceCrimson Alliance

Relaterade texter

3
Crimson AllianceScore

Crimson Alliance

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Ytterligare ett finfint dungeon crawler-spel har släppts till XBLA och Crimson Alliance är ett nöje både solo och i samarbetsläget...



Loading next content