Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

EA: Vi räknar inte med att slå MW3

EA tror inte Battlefield 3 säljer bättre

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har vart mycket snack mellan EA och Activsion om vilket spel som kommer sälja bäst denna hösten. EA har bland annat sagt att Battlefield 3 är designat för att stoppa Call of Duty: Modern Warfare 3 och att Call of Duty-serien kommer vara död om 2-3 år.

Men det låter lite annorlunda när man pratar med investerare och aktieägare. EA's CFO Eric Brown sade nyligen till en grupp investerare att dem inte förväntar sig att Battlefield 3 säljer bättre än Modern Warfare 3.

"Just to be clear, the [Call of Duty] franchise did about 23 million units worldwide. We don't expect to surpass them with this year's Battlefield 3, just to be very clear." Säger Brown.

Men detta betyder ju inte att Battlefield 3 kommer sälja dåligt. Många analytiker tror spelet säljer över 10 miljoner och det verkar som spelet kommer få en bra start, i alla fall om man räknar med hur många förhandsbokningar spelet har. Battlefield 3 har just nu 1.25 miljoner förhandsbokningar och det är fortfarande en och en halv månad kvar till spelet släpps.

Battlefield 3

Relaterade texter

Battlefield 3 (konsol)Score

Battlefield 3 (konsol)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha charmats av Dice krigsföring i PC-versionen av Battlefield 3 har nu turen kommit till konsolerna. Jonas Mäki har testat om det fortfarande lika roligt...

Battlefield 3Score

Battlefield 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter sex långa år är det äntligen dags för Battlefield 3. Vi har klarat kampanjen, spelat co-op och bedrivit krig online för att ta reda på om Call of Dutys dagar är räknade...



Loading next content