Svenska
Gamereactor
nyheter
Syndicate

Syndicate avslöjat av Starbreeze

Project Redlime visar upp sig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA och svenska Starbreeze kommer att släppa en omtolkning av det klassiska realtidsstrategispelet Syndicate i början av 2012. Detta meddelar EA idag, och det ger också ett svar på hur vårt nästa omslag som fram till idag var hemligt kommer att se ut.

"Vi är mycket glada över att äntligen kunna visa vad vi jobbat med under de senaste åren", säger Mikael Nermark, VD på Starbreeze Studios. "Det har varit en fantastisk upplevelse att jobba tillsammans med EA, och en perfekt möjlighet för oss att använda vår expertis inom FPS-, och actiongenrerna för att återuppliva Syndicates välkända action/spion-gameplay".

Syndicate är en förstapersonsskjutare där du spelar som agenten Miles Kilo. Året är 2069 och nu är det syndikaten som styr och ställer. Vi utlovas snabb action, både med vapen och tack vare chippet Dart 6 som sitter i Miles huvud. Med detta kan Miles hacka motståndarnas egna chip och svänga striden till sin fördel.

"Spelseriens fans kommer att känna igen många av vapnen och miljöerna, fast på ett helt nytt sätt," säger Jeff Gamon, EA Partners Executive Producer.

Co-op för upp till fyra personer utlovas och där kommer vi att få spela i banor som baseras på Bullfrog-originalet från 1993.

Syndicate utvecklas för PC, Playstation 3 och Xbox 360. Mer om spelet kan du läsa i en maffig artikel i vårt septembernummer som anländer i butik på fredag.

SyndicateSyndicateSyndicateSyndicate

Relaterade texter

SyndicateScore

Syndicate

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Svenska Starbreeze levererar en actionrökare med originell knorr och öronbedövande vapensmatter ur den klassiska Syndicate-licensen. Oskar har spelat sig svettig...



Loading next content