Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo 4

Halo-film släpps 2012?

Uppbackad av Steven Speilberg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En Halo-film uppbackad av Steven Spielberg och Dreamworks ska tydligen släppas nästa år, enligt en ny rapport. Det franska press-kitet för boken Halo: Cryptum, mottaget av Halo.fr, innehåller följande:

"A film adaptation is set in 2012. It will be conducted jointly by two heavyweights of American cinema: Steven Spielberg and Dreamworks."

Fans spekulerar nu att Halo-filmen kommer vara baserad på Cryptum-romanen. Cryptum är också den första boken i en Forerunner-saga av Greg Bear.

Men detta är inte första gången vi hör att Steven Spielberg är inblandad i en Halo-film. 2009 så hörde vi att han var i diskussioner med Microsoft om att göra en film baserat på ett manus som hette Halo The Fall of Reach.

Förra året så berättade Microsoft att det definitivt ska komma en Halo-film någon gång. Med tanke på att New York Comic-Con öppnar dörrarna nästa vecka så kan en utannonsering vara väldigt nära.

Halo 4

Relaterade texter

Halo 4Score

Halo 4

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Fem års väntan är äntligen över. Ny spelutvecklare, ny trilogi. Halo 4 är här, och Gamereactor har givetvis delat ut betyg...

0
Halo 4 släpps till PC under nästa vecka

Halo 4 släpps till PC under nästa vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

343 Industries avslöjade nyligen att Halo: The Master Chief Collection kommer uppdateras rejält i och med lanseringen av Xbox Series S och X - och tydligen har även...

Master Chief-störtkruka för motorcykelbruk

Master Chief-störtkruka för motorcykelbruk

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Inom kort kommer du kunna framföra din motorcykel med mer stil än vanligt. Amerianska tillverkaren Neca håller nämligen just nu på att färdigställa Master Chief Modular...



Loading next content