Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 3

Multiplayer i Mass Effect 3

Co-op-läge för fyra spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu har Bioware till slut bekräftat att deras hett efterlängtade Mass Effect 3 kommer ha ett multiplayerläge, rapporterar CVG samt Bioware själva via Twitter. Det kommer att vankas Horde-liknande co-op-uppdrag för upp till fyra personer.

I co-op-läget kan spelare välja mellan olika klasser och raser, skapa en grupp och sedan kombinera deras vapen, krafter, och erfarenheter för att kämpa tillsammans mot fienden på olika planeter runt om i galaxen och befria viktiga områden från fiendens kontroll. Framgång i multiplayerläget kommer att ha en direkt inverkan på dina resultat i enspelarkampanjen, vilket ger spelarna en alternativ metod för att uppnå seger mot det största hotet mänskligheten - och hela galaxen någonsin mött.

Som en bonus till kampanjen introducerar Bioware också Mass Effect 3: Galaxy at War, ett helt nytt sätt för spelare att hantera och uppleva det galaktiska kriget på flera fronter, bland annat genom det nya co-op-läget. Nyckeln till och rädda galaxen är din "Galactic Readiness" nivå. Din nivå höjs genom Commander Shepards förmåga att tillämpa alla möjliga tillgångar - människor, vapen, resurser, arméer, och flottor - i den sista striden mot The Reapers.

Spelare kan påverka deras Galactic Readiness-nivå på flera olika sätt via Mass Effect 3: Galaxy at War, inklusive genom multiplayer. Andra sätt kommer visas under de kommande månaderna. Det viktigaste du behöver veta är att det är helt frivilligt att använda detta systemet. Det är fortfarande möjligt att uppnå det kompletta slutet i Mass Effect 3 genom att spela ensam.

Multiplayerläget kommer dock inte på något sätt sänka kvalitén som erbjuds i singleplayerläget då en särskild grupp på Biowares nya studio i Montreal jobbar med multiplayerdelen medan Bioware Edmonton som vanligt jobbar med singleplayerdelen.

För att få veta mer om multiplayerläget i Mass Effect 3 rekommenderar vi att du läser vår förhandstitt i Gamereactor #89 som finns i en affär nära dig den 17 oktober.

Mass Effect 3
Vad tycker ni om ett multiplayerläge i Mass Effect 3?

Relaterade texter

Mass Effect 3: Special EditionScore

Mass Effect 3: Special Edition

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags för Nintendo-spelarna att få avnjuta finalen av Biowares rollspelsepos. Vi har recenserat och tagit reda på vad Wii U Gamepad kan tillföra äventyret...

Mass Effect 3Score

Mass Effect 3

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

En av de mest upphaussade uppföljarna någonsin är nu äntligen här. Infrias de enorma förväntningarna? Steinholtz har konverserat, flörtat och skjutit sig till svaret i Mass Effect 3



Loading next content