Svenska
Gamereactor
nyheter
Daytona USA

Veckans Xbox Live Arcade-spel

Daytona USA plus två titlar till

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är fullt ös på Xbox Live Arcade denna vecka med inte mindre än tre nya spel, varav de alla verkar lovande. Huvudnumret är tveklöst Daytona USA som nu är tillbaka bättre än någonsin med multplayer för upp till åtta personer, genomtänkta achievements och fullständigt ljuvlig musik.

Daytona USA blir ditt för ynka 800 Microsoft-poäng (runt 90 kronor), vilket inte kan betraktas som annat än ett kap. Bara att shoppa loss!

Spel nummer två är Zombie Apocalypse: Never Die Alone. Precis som titeln antyder vankas både zombies och co-op. Vilket är en kombination vi tycker mycket bra om här på redaktionen. Upp till fyra personer kan spela tillsammans och delta i folknöjet zombieslakt till det överkomliga priset av 800 Microsoft-poäng.

Till sist kommer en digital tolkning av War of the Worlds som fått en hel del uppmärksamhet. Det påminner mer om spel som Prince of Persia Classic och Another World än den actiontitel man hade kunna vänta sig. Väl värt att kolla in för 800 Microsoft-poäng.

Daytona USADaytona USA
Daytona USA - 800 Microsoft-poäng
Daytona USADaytona USA
Zombie Apocalypse: Never Die Alone - 800 Microsoft-poäng
Daytona USADaytona USA
War of the Worlds - 800 Microsoft-poäng

Relaterade texter

Daytona USAScore

Daytona USA

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

I över 300 kilometer i timmen har Jonas Mäki susat fram i Daytona USA och är nu redo att berätta om arkadklassikern håller än idag...

4
Daytona USA är nu spelbart till Xbox One

Daytona USA är nu spelbart till Xbox One

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Eftersom du läser Gamereactor är du såklart mycket väl medveten om att Sega jobbar på att återuppväcka den extremt klassiska racingserien Daytona i och med Daytona...



Loading next content