Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Fem miljoner sålda Battlefield 3

EA:s snabbast säljande spel - någonsin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA låter nu dela med sig av försäljningssiffrorna av Battlefield 3 efter att det varit ute på marknaden en vecka. Totalt har EA sålt 10 miljoner spel till butik, och av dem har fem miljoner sålts till kund under de sju första dagarna på marknaden. Något som gör Battlefield 3 till det snabbast säljande EA-spelet någonsin och även betyder att det nu totalt sålts över 50 miljoner Battlefield-spel världen över.

Samtidigt som det är väldigt imponerande är det ändå en bra bit bakom Call of Duty: Black Ops som förra året bara behövde 24 timmar på sig för att sälja 5,6 miljoner exemplar enbart i Storbritannien och USA. På fem dagar hade det redan passerat 10 miljoner med god marginal.

Återstår att se hur Battlefield 3 kan hävda sig kommersiellt och spelmässigt mot Call of Duty: Modern Warfare 3 som släpps om exakt en vecka. Vad tror ni läsare?

Battlefield 3

Relaterade texter

Battlefield 3 (konsol)Score

Battlefield 3 (konsol)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha charmats av Dice krigsföring i PC-versionen av Battlefield 3 har nu turen kommit till konsolerna. Jonas Mäki har testat om det fortfarande lika roligt...

Battlefield 3Score

Battlefield 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter sex långa år är det äntligen dags för Battlefield 3. Vi har klarat kampanjen, spelat co-op och bedrivit krig online för att ta reda på om Call of Dutys dagar är räknade...



Loading next content