Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V centreras kring Los Santos

"Det största GTA hittills"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår blev den första trailern för Grand Theft Auto V som bekant offentliggjord och det stod då klart att vi kommer att få återse Kalifornien i Rockstars tolkning.

Nu har utvecklaren också bekräftat att spelet kommer utspela sig i Los Santos, det vill säga Los Angeles, samt stadens omgivande stränder och bergslandskap.

Ingenting har alltså i dagsläget sagts om San Fierro och Las Venturas, men uttalandet tyder ändå på att fokuset inte kommer att vara riktigt lika brett som i Grand Theft Auto: San Andreas. Mot bakgrund av att Rockstar samtidigt kallar GTA V sitt "största och mest ambitiösa spel hittills" lär både spelets Los Angeles och dess omgivningar vara ytterst detaljerat återgivna och fullspäckade med action.

Om någon gått runt och oroat sig över att GTA V ska sakna online multiplayer så är det också härmed dags att sluta tynga sitt sinne - Rockstar har bekräftat även detta.

Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content