Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ascension

Nya God of War IV-rykten

Listad hos butik innan misstaget upptäcktes

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den Nya Zeeländska onlineshopen Mighty Ape lade tidigare idag upp God of War IV för förhandsbokning med tänkt premiär i september nästa år. När det uppmärksammades försvann spelet blixtsnabbt igen. Lyckligtvis hann Sixth Axis snappa upp det hela vilket lett till rejäl ryktesspridning.

Värt att notera är att även Official Xbox Magazine rapporterat om att God of War IV skulle släppas i september nästa år, så de två källorna är samstämmiga. Om nu uppgifterna visar sig vara korrekta så borde det vara dags att avslöja spelet snart, och en rimlig gissning är astt det isåfall sker under Video Game Awards på amerikanska Spike-TV om bara knappt en månad.

God of War: Ascension

Relaterade texter

God of War: AscensionScore

God of War: Ascension

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Sony Santa Monica vrider tillbaka klockan för Kratos och slänger in multiplayer i mixen. Vi har recenserat God of War: Ascension

3
Sony Santa Monica utvecklar shooter?

Sony Santa Monica utvecklar shooter?

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Sony Santa Monica, aktuella med God of War: Ascension, arbetar på ett nytt spel. Mycket pekar dock mot att det inte gäller ett nytt spel med Kratos i huvudrollen. I en...

Sony skyddar varumärket "Kratos"

Sony skyddar varumärket "Kratos"

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

Internets falkar har hittat en av Sonys patentansökningar. Sony har skyddat namnet "Kratos" och produkten listas huvudsakligen som "computer game software"



Loading next content