Svenska
Gamereactor
nyheter
Just Cause 3

Så lång tid tar det att korsa hela kartan i Just Cause 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det kanske inte är så konstigt att laddningstiderna i Just Cause 3 är längre än den svenska sommaren. Världen är ofattbart stor. Och då kan den som är masochistisk nog ställa sig frågan; hur lång tid skulle det ta att promenera hela vägen från den ena änden av denna gigantiska värld till den andra?

Nå, TheyCallMeConor på Youtube har tagit reda på det. Hela åtta timmar och fyrtio minuter kommer det ta dig att korsa hela kartan i promenadfart. Åtta timmar och fyrtio minuter! Som jämförelse tog det samma kille femtiosex minuter att täcka världen i Fallout 4 och under fem timmar att göra det samma i fem Grand Theft Auto-titlar.

Nästa gång måste någon se hur lång tid det tar att krypa från ena till den andra änden av Afghanistan i Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Är du sugen?

Just Cause 3

Relaterade texter

Just Cause 3Score

Just Cause 3

RECENSION. Skrivet av Jerry Fogselius

Rico Rodriguez lämnar Panau bakom sig och flyttar hem till medelhavsinspirerade Medici. Jerry har njutit av årets fetaste actionäventyr

6
Avalanche Studios uppköpta av Nordisk Film

Avalanche Studios uppköpta av Nordisk Film

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Avalanche Studios, studion som gav oss Just Cause-spelen, låter meddela att de nu blivit uppköpta av Nordisk Film som nu äger hela företaget. Games Industry rapporterar...



Loading next content