Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Nya buggar i Playstation 3-Skyrim

Uppdateringen gör spelare besvikna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var i förrgår som Bethesda släppte en ny uppdatering till Playstation 3-versionen av Elder Scrolls V: Skyrim då den var värst drabbad av buggar. Inte minst att spelet blev direkt ospelbart efter nog många timmars spelande då bilduppdateringen störtdök mot något som förde tankarna till overhead-visningar på högstadiet.

Och visst blev just det problemet avhjälpt. Åtminstone delvis. För sedan dess har ni läsare med Playstation 3-versionen av Skyrim skickat in massor av brev om att problemen kvarstår och att det dessutom kommit ett gäng nya. Bland annat rapporterar folk på Bethesdas forum att de "Magic Resistance" som skyddar dig från dig från magi helt upphört att fungera efter patchen.

Flera andra problem har också rapporterats med patchen som att Elder Scrolls V: Skyrim kan stänga av sig utan förvarning. Priset för märkligaste bugg sedan uppdateringen torde dock gå till de som plötsligt drabbats av att drakar flyger baklänges till Playstation 3.

The Elder Scrolls V: Skyrim
Bild från PC-versionen.

Relaterade texter

4
Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

Skyrim-hästarna kan skvallra på dig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När du vandrar runt i Skyrims skogar utan att någon ser vad du håller på med, är det lätt att tro att det inte finns någon som kan se dig begå brott. Vare sig det handlar...



Loading next content