Svenska
Gamereactor
nyheter
Serious Sam 3: BFE

Straff för Serious Sam-pirater

Tidernas hårdaste DRM

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Serious Sam 3 släpptes under förra veckan och där får man möjlighet att mosa allt motstånd med stora mängder övervåld. Som så många andra företag där ute har Croteam valt att lägga till ett form av DRM-skydd (kopieringsskydd) till sin senaste skapelse. Denna gång bestraffas piratkopierande spelare på ett sätt vi inte sett förut.

Istället för att göra spelet ospelbart eller instabilt har Croteam sett till att inte stoppa spelaren på något sätt. Men istället måste spelaren stå ut med en rosa skorpion, som inte kan dö. Dessutom är denna varelse utrustad med turbofart så var spelaren än tar vägen följer denna ständiga fiende med. Ett kul sätt att bekämpa piratkopierandet på ett sätt som inte bestraffar legitima kunder.

Nu väntar vi bara på att någon knäppstare spelar igenom hela spelet, med denna fiende konstant i hasorna. Videobevis på hur det ser ut kan du se här.

Serious Sam 3: BFE

Relaterade texter

9
Serious Sam 3: BFEScore

Serious Sam 3: BFE

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Croteam tar oss tillbaka till en tid av ostdoftande men underhållande action där egna skickligheten betydde allt. Jonas har hårdtestat Serious Sam 3 och är nu redo att berätta allt...



Loading next content