Svenska
Gamereactor
nyheter
Rock Band 4

Mad Catz nära konkurs, Rock Band 4 har inte hjälpt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi rapporterade för ett drygt halvår om att hårdvarutillverkaren Mad Catz gått på knäna en längre tid och närmat sig konkurs. Inför lanseringen av Rock Band 4 verkade det vara "do or die" för Mad Catz som i ett uttalande påpekade hur extremt viktig försäljningen för Rock Band 4 var. Som vi alla vet blev Harmonix hett efterlängtade fyra inte riktigt den braksuccén som många hade hoppats på och nu ser det mörkare ut än någonsin för Mad Catz. Den senaste kvartalsrapporten släpps under morgondagen och inför detta har företagets VD avgått. Det snackas om att detta är slutet för tillverkarna bakom tredjepartshandkontroller som Micr0Con och LyNx9.

Mad Catz president och CEO Darren Richardson har alltså avgått med omedelbar verkan och i hans ställe har CFO Karen McGinnis klivit fram. Mad Cayz-aktien har sedan dess rekordsjunkit med hiskeliga -25.63%. Under morgondagen får vi se hur kvartalsfinanserna ser ut. Kika in aktiekursen.

Rock Band 4

Relaterade texter

Rock Band 4Score

Rock Band 4

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års dvala är världens bästa musikspel äntligen tillbaka. Petter har rockat loss...

5
En ny omgång uppsägningar hos Harmonix

En ny omgång uppsägningar hos Harmonix

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saker och ting har inte gått lika bra för Harmonix på slutet. Rock Band 4 blev aldrig den återuppståndelse gör genren som de hoppades på och Fig-crowdfundingen för att...



Loading next content