Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Irans svar på Battlefield 3

Gör eget spel med Tel Aviv-attack

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har tidigare rapporterat om hur Battlefield 3 blivit förbjudet i Iran, på grund av spelets stridsscener som utspelar sig i Teheran. Nu meddelar Kotaku att statliga National Foundation of Computer Games i Iran tänker göra ett eget spel som svar på Dice actiontitel.

Attack on Tel Aviv ska spelet heta, och denna attack på Israel är tänkt att "skildra Irans reaktion" på Battlefield 3-banorna i fråga.

"The United States is governed by the Zionist Regime so Attack on Tel Aviv would make Americans angrier than a game about an attack on Washington", berättar iranska National Foundation of Computer Games, som tycks ha glömt att Battlefield 3 är gjort i Sverige.

Battlefield 3

Relaterade texter

Battlefield 3 (konsol)Score

Battlefield 3 (konsol)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha charmats av Dice krigsföring i PC-versionen av Battlefield 3 har nu turen kommit till konsolerna. Jonas Mäki har testat om det fortfarande lika roligt...

Battlefield 3Score

Battlefield 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter sex långa år är det äntligen dags för Battlefield 3. Vi har klarat kampanjen, spelat co-op och bedrivit krig online för att ta reda på om Call of Dutys dagar är räknade...



Loading next content